Internship studenți – vești mai puțin bune și vești bune.

Un program de internship studenti în domeniul academic pe care îl studiezi sau în industria ospitalității (internship pentru cameriste, ospătari, barmani, bucătari, recepționeri, cofetari, patiseri, brutari, pizzeri), vânzări (agent de vânzări) și industria turismului (agent de turism) vă inițiază cu succes în meseriile alese, dar formează și premise extrem de favorabile pentru a începe o carieră profesionistă în ospitalitate, în producția alimentară, turism sau vânzări.

Dacă ești profesionist (angajat sau în căutarea unui loc de muncă) accesează o soluție perfectă pentru tine:

Impresar pentru angajare. Lasă-te căutat!

Vești mai puțin bune – internship studenti

 • Ai absolvit școala profesională, liceul uman sau o facultate. De acum începi să confrunți piața muncii, cu toate năravurile ei!
 • Întâmpini dificultăți să găsești un loc de muncă bun și te gândești să încerci și în afara țării, într-un restaurant, bar, hotel, cofetărie sau pizzerie. Vei începe de jos! Și va trece mult timp până vei căpăta experiență pentru a avansa.
 • Și în țară, dar și în afara ei, un job bun, stabil și convenabil necesită cunoștințe și abilități teoretice și practice minime (competențe). … ca să nu mai începi de jos.
 • Ajungi la interviu și îi spui recrutorului că toate firmele angajează doar cu experiență (foarte neplăcut pentru tine), iar un tânăr absolvent nu are experiență practică. Recrutorul îți răspunde că activitățile de voluntariat, programele de internship, angajarea cu timp parțial, angajarea pe perioadă determinată (pe perioada verii, spre exemplu) îți conferă suficientă experiență ca să poți depăși ușor obiecția de la interviu.

Vești bune – internship studenti

 • Oricine se poate înscrie la un program de internship.
 • De ce să nu începi un job elegant, să muncești, să înveți meserie și să fii plătit?
 • Proiectul de internship studenti JASCOP la care aderă firme din OSPITALITATE / PRODUCȚIE ALIMENTARĂ (hoteluri, restaurante, baruri, cofetării, patiserii, brutării, pizzerii), VÂNZĂRI, TURISM sau din domeniul vostru de SPECIALITATE, vă oferă o șansă excelentă să vă inițiați în industria pe care ați ales să o cunoașteți.
 • Veți putea alege programe de internship în specialitatea voastră academică sau pentru cameriste, ospătari / barmani, bucătari, recepționeri, cofetari, patiseri, pizzeri, agenți de turism, agenți de vânzări (și nu numai).
 • Pentru perioada în care activați ca și interni VEȚI FI PLĂTIȚI!
 • Internshipul este o școală în care învățați, lucrați și sunteți remunerați.
 • La absolvire veți primi un Certificat de Internship recunoscut care atestă cunoștințele și abilitățile pe care le-ați obținut în ospitalitate, producția alimentară, turism sau în vânzări.
 • Cu certificatul de internship tradus în engleză, germană, spaniolă, franceză și italiană aveți șanse mult mai mari să găsiți un job bun, mai bine plătit și nu veți mai începe de jos.

Dacă ți-ar place să lucrezi ca intern la o anumită firmă care nu este înscrisă pe platforma JASCOP sau care nu are un program activ de internship, trimite-mi un email. Voi contacta eu firma în numele tău și voi încerca să obțin un program pentru tine – https://jascop.com/contact/

Explorează firmele înscrise și programele de internship.

Alege să fii PROFESIONIST. Alege să ai SUCCES!

Înscrie-te la programele de internship ale partenerilor JASCOP.

Înscrie-te pe platforma JASCOP chiar dacă nu alegi un program de internship. Te voi sprijini să îți găsești un job bun.

La cerere, beneficiezi gratuit de asistență privind orientarea în carieră și planificarea parcursului profesional. Doar înscrie-te!

Accesează formularul de înscriere ca intern (student)!

Ce este un internship?

Detaliile programelor de internship.

STUDENȚI sau ABSOLVENȚI DE FACULTATE

OSPITALITATE

VÂNZĂRI

TURISM