INTERNSHIP PIZZAR

PROGRAMA DE PREGĂTIRE internship pizzar

Durata

Internship pizzar se desfășoară pe durata de 3 luni (12 săptămâni), de preferat. Poate fi organizat și pe peiroadă de 1 sau 2 luni.

Etape

 1. Contractul de internship – model și întocmire: JASCOP
 2. Desemnarea instructorului din partea firmei. Fișă de post actualizată + decizie de numire: modele și întocmire: JASCOP,
 3. Fișa de internship: model și întocmire: JASCOP,
 4. Fișa de evaluare pe parcurs și finală: model și întocmire JASCOP,
 5. Certificatul de internship tradus în 5 limbi: model și întocmire: JASCOP.

Activitatea internului. Internul este primit la locul de muncă și este învățat și îndrumat pentru a cunoaște meseria.

Programa teoretico-practică

PizzerFelicitări pentru că ai ales să efectuezi un internship ca și pizzar în industria producției alimentare.

Prin acest program vă vom oferi pregătirea de care aveți nevoie pentru a avea succes. Suntem încântați că putem să îți transmitem modul în care activitatea depusă într-o pizzerie crează satisfacție superioară clienților. Standardele înalte pot fi menținute numai prin oameni buni, ca tine, care împărtășesc valorile estetice, gastronomice și ale calității superioare ale produselor și doresc să execute corect tot ceea ce trebuie pentru clienți, în fiecare zi.

Pizzarul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică, care realizează pizza în vederea comercializării. Utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.

După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie. În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea– kg sau număr de porţi), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza, sosuri, toping-uri), efectuează coacerea. Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării.

Instruirea

Instruirea teoretică a fost stabilită pentru a te ajuta în efortul tău de a oferi aceste calități oaspeților. Împreună cu instruirea practică pe care o vei primi, ne asigurăm că vei beneficia de întreaga noastră preocupare și implicare ca să devii un profesionist apreciat și recunoscut.

Vei fi încântat de competențele, abilitățile și cunoștințele pe care ți le formezi. Depinde doar de tine cât de repede și cât de sus îți dorești să ajungi în industria producției alimentare.

Temele principale de instruire teoretico-practică pentru internship pizzar

 1. Măsurile de protecția muncii / prevenirea și stingerea incendiilor pentru siguranța personală, a colectivului și a oaspeților. Măsuri de prim ajutor – JASCOP
 2. Comunicare eficientă și profesionistă cu colegii și oaspeții (expresia feței, gesturi, postura corpului, contact vizual, contact corporal, comunicarea nonverbala, ținuta) – JASCOP
 3. Igiena personală și a localului (principii și reguli privind igiena și curățenia) – JASCOP.
 4. Siguranța alimentului.
 5. Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare.
 6. Gestionarea materiilor prime şi auxiliare.
 7. Exploatarea echipamentelor tehnologice.
 8. Realizarea pizzei.