INTERNSHIP BRUTAR

PROGRAMA DE PREGĂTIRE pentru internship brutar

Durata

Internship brutar se desfășoară pe durata de 3 luni (12 săptămâni), de preferat. Poate fi organizat și pe peiroadă de 1 sau 2 luni.

Etape

 1. Contractul de internship – model și întocmire: JASCOP
 2. Desemnarea instructorului din partea firmei. Fișă de post actualizată + decizie de numire: modele și întocmire: JASCOP,
 3. Fișa de internship: model și întocmire: JASCOP,
 4. Fișa de evaluare pe parcurs și finală: model și întocmire JASCOP,
 5. Certificatul de internship tradus în 5 limbi: model și întocmire: JASCOP.

Activitatea internului. Internul este primit la locul de muncă și este învățat și îndrumat pentru a cunoaște meseria.

Programa teoretico-practică

BrutarFelicitări pentru că ai ales să efectuezi un internship ca și brutar în industria producției alimentare.

Prin acest program vă vom oferi pregătirea de care aveți nevoie pentru a avea succes. Suntem încântați că putem să îți transmitem modul în care activitatea depusă într-o brutărie crează satisfacție superioară clienților. Standardele înalte pot fi menținute numai prin oameni buni, ca tine, care împărtășesc valorile estetice, gastronomice și ale calității superioare ale produselor și doresc să execute corect tot ceea ce trebuie pentru clienți, în fiecare zi.

Activitatea se poate desfăşura atât în cadrul unităţilor complet automatizate cât şi în cadrul unităţilor neautomatizate. Fabricarea produselor de panificaţie implică utilizarea utilajelor şi echipamentelor specifice pentru obţinerea diferitelor tipuri de produse. De aceea, pe lângă cunoştinţele de tehnologia panificaţiei, ocupaţia presupune şi capacitatea de exploatare, utilizare şi întreţinere a utilajelor şi echipamentelor specifice ocupaţiei.

Multitudinea de produse de patiserie de azi transformă brutarul într-un specialist a cărui măiestrie va fi apreciată de clienți. Oportunități multiple de angajare sunt posibile după un program de internship brutar.

Instruirea

Instruirea teoretică a fost stabilită pentru a te ajuta în efortul tău de a oferi aceste calități oaspeților. Împreună cu instruirea practică pe care o vei primi, ne asigurăm că vei beneficia de întreaga noastră preocupare și implicare ca să devii un profesionist apreciat și recunoscut.

Vei fi încântat de competențele, abilitățile și cunoștințele pe care ți le formezi. Depinde doar de tine cât de repede și cât de sus îți dorești să ajungi în industria producției alimentare.

Temele principale de instruire teoretico-practică pentru internship brutar

 1. Măsurile de protecția muncii / prevenirea și stingerea incendiilor pentru siguranța personală, a colectivului și a oaspeților. Măsuri de prim ajutor – JASCOP
 2. Comunicare eficientă și profesionistă cu colegii (expresia feței, gesturi, postura corpului, contact vizual, contact corporal, comunicarea nonverbala, ținuta) – JASCOP
 3. Igiena personală și a bucătăriei (principii și reguli privind igiena și curățenia) – JASCOP.
 4. Siguranța alimentului – JASCOP.
 5. Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare.
 6. Aprovizionarea, depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare şi a produselor finite de panificaţie.
 7. Pregătirea materiilor prime şi auxiliare.
 8. Frământarea aluatului.
 9. Urmărirea fermentării şi prelucrării aluatului.
 10. Coacerea semifabricatelor.
 11. Pregătirea produselor finite de panificaţie pentru depozitare.