INTERNSHIP AGENT DE VÂNZĂRI

PROGRAM INTERNSHIP agent de vanzari

Durata

Internship agent de vanzari se desfășoară pe durata de 3 luni (12 săptămâni), de preferat. Poate fi organizat și pe peiroadă de 1 sau 2 luni.

Etape

 1. Contractul de internship – model și întocmire: JASCOP
 2. Desemnarea instructorului din partea firmei. Fișă de post actualizată + decizie de numire: modele și întocmire: JASCOP,
 3. Fișa de internship: model și întocmire: JASCOP,
 4. Fișa de evaluare pe parcurs și finală: model și întocmire JASCOP,
 5. Certificatul de internship tradus în 5 limbi: model și întocmire: JASCOP.

Activitatea internului. Internul este primit la locul de muncă și este învățat și îndrumat pentru a cunoaște meseria.

Programa teoretico-practică

Agent de vanzariFelicitări pentru că ai ales să efectuezi una dintre cele mai importante, provocatoare și frumoase meserii. Ca agent de vânzări, vei stabili calitatea și valoarea interacțiunii și vei avea un impact direct asupra experienței fiecărui client. Vei determina modul în care fiecare client decide să cumpere de la tine și vei putea influența relația așa încât clientul să devină loial.

Prin acest program vă vom oferi pregătirea de care aveți nevoie pentru a avea succes. Suntem încântați că putem să îți transmitem modul în care calitățile personale crează un client satisfăcut. Standardele înalte pot fi menținute numai prin oameni buni, ca tine, care împărtășesc valorile specifice vânzărilor și doresc să execute corect tot ceea ce trebuie pentru clienți și firmă, în fiecare zi.

Agentul de vânzări este ocupația care asigură distribuția fizică a produselor și serviciilor unei organizații. În cadrul acestei responsabilități agentul de vânzări prospectează piața de profil identificând principalele oportunități de vânzare, negociază condițiile de vânzare cu beneficiarii, crează condițiile de vânzare și prezintă obiectul vânzării, monitorizează clienții și satisfacția acestora. Totodată, agentul de vânzări asigură activități de service și de merchandising.

Instruirea

Instruirea teoretică a fost stabilită pentru a te ajuta în efortul tău de a oferi aceste calități oaspeților. Împreună cu instruirea practică pe care o vei primi, ne asigurăm că vei beneficia de întreaga noastră preocupare și implicare ca să devii un profesionist apreciat și recunoscut.

Vei fi încântat de competențele, abilitățile și cunoștințele pe care ți le formezi. Depinde doar de tine cât de repede și cât de sus îți dorești să ajungi în domeniul vânzărilor.

Programa de instruire cuprinde teme care asigură succesul pentru toate operațiunile efectuate în domeniul vânzării:

 1. Cunoașterea firmei și a produselor.
 2. Prospectarea pieței (clienți, concurență, produse, substitute).
 3. Calități personale și interpersonale.
 4. Tehnici de vânzare.
 5. Managementul obiecțiilor.
 6. Managementul reclamațiilor.

Temele principale de instruire teoretico-practică pentru internship agent de vanzari

 1. Măsurile de protecția muncii / prevenirea și stingerea incendiilor pentru siguranța personală, a colectivului și a oaspeților. Măsuri de prim ajutor – JASCOP
 2. Aplicarea conceptelor de bază în contabilitate – JASCOP
 3. Comunicare eficientă și profesionistă cu colegii și oaspeții (expresia feței, gesturi, postura corpului, contact vizual, contact corporal, comunicarea nonverbala, ținuta) – JASCOP
 4. Conduita preventivă la volan – JASCOP
 5. Tehnici de vânzare – JASCOP
 6. Planificarea activității zilnice.
 7. Promovarea imaginii de firmă.
 8. Asigurarea de servicii post-vânzare.
 9. Derularea vânzării produselor specifice.
 10. Desfăşurarea activităţii de merchandising.
 11. Monitorizarea clienţilor.
 12. Negocierea condiţiilor de vânzare.
 13. Prospectarea pieţei.