Punct de vedere

Cei mai multi tineri angajati au nevoie de initiere in excel. Si nu doar ei!. Aceasta este baza performantei in operarea cu programul.

In excel poti face tot ceea ce vrei! Trebuie doar sa intelegi bazele. Asa incat, cursul de Excel – follow me! este o invitatie pe care ti-o fac sa descoperi si sa inveti fundamentul operatiilor corecte ale programului. Ti-l ofer GRATUIT! In schimb iti cer un feedback, aici pe site, ca sa pot imbunatati manevre sau explicatii.

initiere in excel. follow me!

In initierea pentru orice sport, cele mai importante lectii constau in:

  • regulile jocului,
  • pozitiile de baza (de asteptare, de aparare, de atac etc),
  • cunoasterea obiectului sportiv (minge, racheta, bicicleta) si
  • tehnicile specifice, fara de care performanta nu poate fi atinsa.

Continutul programului de initiere in excel

Cursul de initiere este cuprins in cadrul scolii de competente JASCOP si il integrez in cursurile online ale acesteia.

Prin urmare, Follow me! contine aproape 3 ore si 40 minute de inregistrari in 26 de lectii. Nimic plictisitor, ci foarte util! Am ales varianta de demonstrare explicativa, pentru ca fiecare operatie sa aiba un sens.

Modelul de invatare Matrix ramane pur virtual.

In mod idealist ar fi grozav ca prin transfer mental de soft sa deprinzi rapid competente superioare, in functie de context. In mod realist, daca vrei sa devii mai bun trebuie sa studiezi, sa analizezi, sa intelegi fenomene si raportul dintre ele. Si asta face, de fapt, o initiere in excel corecta.

In fiecare lectie sunt atinse si subiecte / manevre conexe (care apartin de alte subiecte), fapt care valorifica si mai mult continutul cursului.

Lectiile sunt valoroase si pentru cei care spun ca lucreaza cu excel! Sunt multe aspecte care vor surprinde si vor clarifica potentialul programului. Odata ce ai invatat aceasta baza, esti cu adevarat pregatit sa incepem un demers de invatare si utilizare eficienta a programului, 100% practic.

Lectiile acopera o mare parte din specificul fiecarei teme. Dar ofera si posibilitatea de a descoperi singur relatii noi intre functii si comenzi. Asa incat, cursul de initiere in excel este un ajutor de incredere pe care te poti baza.

Succes. Follow me!

Cursul online GRATUIT il gasesti daca accesezi link-ul de mai jos. Dupa care fa-ti cont – dureaza 10 secunde.

https://jascop.teachable.com

Pentru a incarca fisierele Excel pentru fiecare lectie, apasa aici.