SURPRINDE-I, FII SPECIAL!
SURPRINDE-I, FII SPECIAL!
NU LUCRA MAI MULT, CI MAI INTELIGENT!
DEZVOLTĂ-TE, PRIVEȘTE ÎN SUS!
DEZVOLTĂ-TE, PRIVEȘTE ÎN SUS!
OPORTUNITĂȚILE SUNT AZI. NU LĂSA TIMPUL SĂ TREACĂ!

Școala de competențe

Succesul stă în lucruri simple.

Este foarte important să devii bun în chestiuni simple.

La primul antrenament după câștigarea campionatului național de baschet în SUA, antrenorul a spus: ”începem cu lecția no. 1: cum se pun șosetele în picioare!”. La protestele jucătorilor, antrenorul a replicat calm: „LA NIVELUL LA CARE JUCAȚI VOI, o cusătură de șosetă poziționată prost poate face diferența dintre căștigarea campionatului și locul doi. Oricât de bine ai juca baschet, dacă nu poți alerga din cauza unei beșici la călcâi, nu vei da randamentul care ți se cere”.

Mai mult, Tom Hopkins, unul dintre cei mai mari traineri de vânzări din lume spune un lucru similar. „Cei mai buni oameni de vânzări se diferențiază de cei mediocri prin simplul fapt că fac extrem de bine lucrurile simple, dar fundamentale”.

Investește în tine. Succes!

Filosofia școlii. De ce alegi JASCOP?

  • Valorifică-ți timpul în cel mai util mod posibil: învățând lucruri noi și utile pentru școală, profesiune și viață.
  • Propun activități care au în vedere rezolvarea problemelor practice, reale, de la școală sau de la locul de muncă – vezi SHOP
  • Încurajez și susțin cea mai valoroasă formă de concurență: a ta cu tine însuți. Azi mai bun ca ieri! Ceilalți trebuie doar să te inspire și să te motiveze!
  • Poți să fii foarte eficient în activitate, așa încât să nu lucrezi mai mult, ci mai inteligent.
  • Mai multe competențe corect formate și aplicate îți permit un orizont lărgit de posibilități. Împreună vom forma competențe. Vezi aici.
  • Sprijin tinerii, absolvenții sau pe cei mai experimentați profesional să își descopere potențialul și să beneficieze din plin de dezvoltarea competențelor profesionale.
  • Dacă vrei să fii mai deștept, trebuie să stai lângă oameni deștepți.

Fii JASCOP.

Cel ce mărșăluiește vesel în rând cu trupa, deja și-a câștigat disprețul meu. I s-a dat ditamai creierul din greșeală, din moment ce măduva spinării i-ar fi fost de ajuns. Albert Einstein

 

… cu alte cuvinte, faci ce fac toti ceilalți, ești punctual, disciplinat, consecvent, dar fără să ieși în evidență și fără să poți demonstra cât ești de bun.
Așa ți-ai câștigat disprețul lui Einstein. Pentru că ești în pluton, valoros alături de ceilalți, împărtășind împreună rezultatele, dar fără să fii cu nimic diferit.

Fii diferit, curios, critic, ia inițiativa, găsește soluții simple, pentru că, în final, nu trebuie sa lucrezi mai mult, ci mai inteligent și mai eficient.