KIDS IT este un program de dezvoltare pentru competente informatice la copii și tineri.

Așaadr, am realizat un modul de cunoaștere a programelor de bază în 4 sesiuni:

  • utilizarea și cunoaștere sistemului de operare Windows;
  • cunoașterea capacităților programului Microsoft Office Word;
  • utilitatea programului Microsoft Office Excel;
  • succesul prezentarilor folosind Microsoft Office Power Point.

Copiii / tinerii vor fi încântați de posibilitățile de dezvoltare și lucru cu computerul. Activitățile vor fi distractive, captivante și memorabile pentru aceștia.

Avantajele cursurilor la sala sunt multiple si urmaresc prezentarea eficienta, folosind metode atractive pentru copii si adolescenti pentru ca acestia sa manifeste un interes crescut.

Odata cu prezentarea programelor si a sistemului de operare, le vor fi solicitate cunostinte din domenii variate, aplicate intr-un mod inedit. De asemenea, este foarte important sa afle utilitatea programelor pentru succesul la scoala. De asemenea, asigura invatarea usoara a altor programe informatice.

Cursurile la sala au avantajul interactiunii dintre participanti, dar prezinta si argumente necesare pentru evolutia si succesul in carierea profesionala. In fapt, acesta este unul dintre scopurile finale ale oricarui program educativ.

Desigur, motivatia si interesul copiilor este un aspect important al succesului activitatilor. Asa incat, fiecare parinte trebuie sa se asigure ca participarea la activitatile de dezvoltare a competentelor IT este si un act benevol, nu doar unul impus.

Am convingerea ca dupa prima sesiune copii isi vor dori sa participe din nou si vor fi incantati sa beneficieze de aceste competente informatice. Asadar, acest aspect este parte a angajamentului meu de succes si garantie pentru cunostintele dobandite.

Durata fiecarei sesiuni: 1 oră.